Kategorier
nyhet

Verksamhetsberättelse 2022

Ordförande sammanfattar 2022
Mästarklubben i all vår verksamhet är vår vision. Vi vill kunna erbjuda så bra judo och verksamhetsområde som möjligt för alla medlemmar. Detta har vi tidigare gjord helt ideellt men genom att anställa en klubbsamordnare så skall vi lyfta ännu mer. Vi kan lägga tid på de delar som vi vill utveckla och ha en spindel i verksamheten som sköter det administrativa och delar av det praktiska vad gäller tävling/läger m.m.
Vi kommer inleda ett utvecklingsarbete för våra tränare under 2023 för att få en gemensam röd tråd i vår verksamhet för våra barn och ungdomar. Vi håller en fantastisk kvalité för våra vuxengrupper och det syns på deltagandet i deras träningar. Vi har några av världens bästa judokor som tränar hos oss och som siktar mot kommande OS i Paris 2024 och framöver.
Självklart skall vi vara delaktiga i Svenska Judoförbundets vision 2030 där några av målen är jämställdhet 50/50 i all verksamhet, öka antalet medlemmar i förbundet till 70 000 och vinna mästerskapsguld. Detta skall vi sikta tillsammans mot och vi behöver alla hjälpas åt för att sprida Judosporten till så många som möjligt!

Jag är mycket stolt över den fina verksamhet vi har hos oss och vill fortsätta göra den ännu bättre för kommade generationer!
Tack till er alla som är delaktiga!

Vänligen
Marcello Ribeiro Novaes
Ordförande SPIF Judo