Kategorier
nyhet

Terminsstart fr o m 20 augusti

Hoppas sommaren varit varm och skön!
Vi börjar terminen fr o m 20 augusti. Terminsavslutning är 12 december. Vi har ändrat tiden för barn fortsättare 7-9 år på måndagar till kl.17.15-18.15. Övriga tider är samma. Vi kommer att planera in två övernattningsläger (ett för barn 7-9 år och ett för 10-15 år) samt 2 st. Pokaljakts tävlingar i höst.

För de tävlingsintresserade kommer det finnas möjlighet till fler tävlingar i höst. Där räknar vi med att föräldrar hjälper till med transport mm. Nybörjare 7-9 år är välkomna på torsdagar kl.17.15-18.15 och nybörjare 10-15 år är välkomna på tisdagar kl.17.15-18.30.

Vi kommer att behöva ha hjälp av ca 10 föräldrar under dessa aktiviteter i höst och jag kommer att skicka ut inbjudningar för dessa. Om ni vet att ni vill och kan hjälpa till med något så är ni varmt välkomna att kontakta mig. Om det är någon som skall byta grupp så går det bra att prata med tränare så informerar de vidare. Gå till den träning ni varit på tidigare.
Se till att ladda ner medlemsappen för SportAdmin så får ni information om aktiviteter. Om ni vet att ert barn inte skall fortsätta träna så meddela mig gärna så uppdaterar jag medlemsregistret.

Vi ses på mattan (som förresten är ny).

Marcello Ribeiro Novaes
Samordnare SPIF Judoklubb barn/ungdomsverksamhet