Kategorier
nyhet VETERAN

Polisen Judos veteran Rikard Almlöf tävlar för Hollywood Judo Dojo

imagePolisens Judoveteran Rikard Almlöf representerade Hollywood Judo Doja i helgen då tävlingen Mojica Judo Spring Tournament avgjordes.

Tävlingen påminde om våra Svenska zon tävlingar med deltagande för de absolut yngsta och vidare upp till seniorklasser. Skillnaden var dock att det även fans veteranklasser.

Glädjande var att Hollywood Judo Dojo blev bästa klubb räknat på seniornivå. 5 guld och 2 silver på sex deltagande herrar.

I veckan som följer kommer Rikard agera som gästtränare och bistå deras Chefstränare Philippe Morotti.
Philippe är tidigare Svensk landslagsman med 5 SM tecken bl.a. på sin meritlista. Philippe Morotti ser utbytet som kanske en början på fler kontakter klubbarna emellan och välkomnar fler Svenska Judokas som besöker Los Angeles.

Philippe berättar att vi i veckan kommer att träna judo varje kväll och ser gärna att jag delar med mig av mitt judokunnande. Vidare så finns det planer på att Philippe kommer till Stockholm denna sommar med ett lag av sina adepter. Deras önskan är att vi kan hitta en vecka i sommar då vi är många från elitgruppen som vill köra extra intensivt. Det är något jag lovat att vi ska titta vidare på.

Judohälsningar från ett soligt Kalifornien
Rikard Almlöf