Kategorier
nyhet

Jubileumsåret 2021

Hej kära medlem! 

Vilket fantastiskt 60-års jubileumsår vi haft! Vi hoppas att du är stolt över att vara medlem i SPIF Judo, med bland annat dessa bedrifter under året:

  • Vi har fått klubbens första Bronsmedalj på Världsmästerskapen genom Marcus Nyman. Stort grattis!  
  • Vi hade två deltagare som kämpade för att kvalificera sig för Olympiska Spelen i Tokyo. Marcus deltog och gjorde en mycket stark prestation men föll i 2:a matchen mot regerande världsmästaren från Spanien. Joakim missade OS med en ynka placering och vi alla led med honom. Men han har visat vilken fantastisk sportsman han är och på vilken nivå han tillhör. Vi önskar både Marcus och Jocke lycka till i framtiden och hoppas att de kan vara med och utveckla nya duktiga judokas att komma upp till deras nivå.
  • Vi har även fått nya svartbälten till klubben och vi blir alltid lika glada och stolta över att våra medlemmar kan ta på sig sitt första eller sin 5:e Mästargrad. Vår hedersmedlem och tränare Rikard Almlöf erhöll 5:e Dan vid sin fantastiska gradering i augusti och lyckades kröna det med att bli Svensk Mästare i Kata tillsammans med Pernilla Ribeiro Novais i december. Bästa gratulationer!  
  • Maya Ribeiro Novais, Tor Blomdahl och Gantulga Dashdorj 
    erhöll 1:a Dan vid sina graderingar. Starkt jobbat och Grattis!  
  • Vi har under året firat jubileet genom olika aktiviteter såsom Visiondagen och fest på Sundby gård, stort deltagande på Svenska Judoförbundets jubileumsfest, sommarläger, minijudoläger, samt övernattningsläger för våra barn och ungdomsgrupper. 
  • Vi avrundade året med att vinna Svenska Mästerskapen för Lag i Skurup. Herrarnas lag 1 och 2 tog Guld och Silver, damerna vann Silver och vi tog samtidigt klubbens första SM Guld i Kata. En minnesvärd resa i stor buss med tävlande, coacher och fanclub. Nu är vi ledande klubb för Lag SM Herrar och Damer, med totalt 25 Guld! Strålande!  
  • Vi har lyckats hålla en bred och kvalitativ verksamhet för barn, ungdomar, elit och motionärer. Tack till alla våra tränare och ledare för väl utfört arbete!  
  • Vi har för första gången på väldigt länge kunnat skapa en halvtidstjänst och anställt Sandra Lundqvist. Hon är klubbsamordnare och skall stötta i att fortsätta utveckla vår verksamhet ännu mer. Tack Sandra, du är en positiv klippa! 

Styrelsen vill tacka för allt engagemang och alla fina prestationer och önska alla medlemmar en fin jul och ett gott nytt år 🎄🎉🥋

Vi hoppas få se er igen på tatamin 2022! 

Vårterminen 2022 startar fr om 10 januari