Kategorier
nyhet

Information från Styrelsen

Hej kära medlem!

Jag hoppas du har det bra och är frisk. I dessa tider gäller det att aktivera sig på egen hand eller med kompisar och föräldrar för att hålla humöret och formen uppe. Vi har ingen ny information gällande Folkhälsomyndighetens restriktioner och vet ej när vi kan utföra vår fina sport Judo igen. Tyvärr kommer det nog inga lättnader förrän efter
sommaren då vi är en kampsport med kroppskontakt.

Vi erbjuder under maj månad utomhusträning med cirkelträning på måndagar för barn 7-10 år och på torsdagar för ungdomar och äldre från 13 år.

Styrelsen har beslutat att hålla en avslutning för barn 7-10 år 27 maj kl.17.15 för att samlas och grilla/fika samt så att vi får möjlighet att träffas och önska en skön sommar. Mer information kommer att mailas ut.

Det kommer även att vara en avslutning för barn/ungdomar 11-15 år 26 maj kl.17.15.Avslutningarna kommer att hållas enligt de restriktioner som gäller (max 50 pers.). Vi försöker hålla några roliga aktiviteter med avstånd.

För Liten och stor verksamheten så blir det ingen mer träning denna termin men vi vill tacka barnen och det kommer en liten gåva via brev under sommaren så de känner sig välkomna tillbaka till dojon.

Styrelsen har även beslutat att vi ställer in vår sommarträning för vuxna då vi inte kan utöva Judo. Detta tycker vi är tråkigt men nödvändigt enligt nuvarande situation.

Säsongen startar igen från v.35 (24 augusti). I vilken form får vi återkomma med via mail och vår hemsida.

Under sommaren kommer vi att fräscha till vår dojo. Om du känner att du kan hjälpa till så svara gärna på den inbjudan som kommer ut.

Jag vill passa på att tipsa om alla de judoidéer och aktiviteter som man kan hålla igång med som finns på sociala medier. Titta gärna på vår Facebook sida och hitta inspiration för att hålla igång judorörelserna.

Om vi inte ses vill styrelsen och tränarna önska dig och de dina en skön och härlig sommar. Vi vill inget mer än att få se dig på tatamin (Judomattan) så snart som möjligt!

Vänligen
Marcello Ribeiro Novaes
Gm styrelsen och tränarna