Social Network

email: info@spifjudo.se
Tellusborgsvägen 22
12632 Hägersten
Bankgiro 5107-2429
email: info@spifjudo.se
Tellusborgsvägen 22
12632 Hägersten
Bankgiro 5107-2429

Stor & liten

stor_liten_01

Vilka kan delta i träningen:

Stor & Liten vänder sig främst till barn i åldern 4-6 år och är en utmärkt aktivitet
för förälder och barn som vill träna ihop med sina barn. På träningen lär vi oss bla gymnastik, grunderna
i judo ihop med en massa roliga lekar. Dessutom lär sig barnen att lyssna och förstå instruktioner. Om du vill pröva på är du välkommen under terminen. Judogi (judodräkt) är inte nödvändigt det räcker gott och väl med mjuka byxor och långärmad tröja.

Vid frågor eller övrig v.g att kontakta oss genom info@spifjudo.se

SÖNDAGAR

Liten & Stor: 4-6 år
15.00-16.00
Här tränar både barn och föräldrar samtidigt.
Tränare: Emma Sällylä, Alireza Parchami

 

Nyheter om Barn

Pokaljakten 16 september

I söndags hölls terminens första Pokaljakt se bilder och din poängställning här

Posted in BARN, nyhet | Leave a comment

Pokaljakten 2, 2017

Toppenbra Pokaljakt för barn & ungdomar söndagen 7 maj. Både fin judo och imponerande funktionärsprestationer där några barn & ungdomar var domare för första gången. Några förde protokoll och andra tog tid/poängtavla. Stort tack till alla som hjälpte till. Se poäng i jakten nedan:

Posted in BARN, nyhet | Leave a comment

Terminsstart den 16:e januari

Officiell träningsstart för barn och ungdomsgrupperna är fr o m måndag 16 januari. OBS! Lägg märke till att nybörjargruppen på måndagar och fortsättningsgruppen på torsdagar har bytt plats. Se uppdaterat schema i menyn: träningstider. Välkommen till en ny termin hos mästarklubben!  

Posted in BARN, nyhet | Leave a comment

Pokaljakten 4

Söndagen den 4 december gick årets fjärde och sista Pokaljakt av stapeln. Det är klubbens egna tävling där nya judoutövare lär sig hur det går till att tävla i judo. En träningstävling där även funktionärer och domare utbildas. Bra kämpat allihop! Poängräkning för pokaljakten 20 poäng för deltagande på tävling/övernattningsläger 30 poäng för tredje plats 40 poäng för andra plats […]

Posted in BARN, nyhet | Leave a comment

Pokaljakten 3

Söndagen den 9 oktober gick årets tredje Pokaljakt av stapeln. Det är klubbens egna tävling där nya judoutövare lär sig hur det går till att tävla i judo. En träningstävling där även funktionärer och domare utbildas. Ca 35 barn deltog. Bra kämpat allihop! Poängräkning för pokaljakten 20 poäng för deltagande på tävling/övernattningsläger 30 poäng för tredje plats 40 poäng för […]

Posted in BARN, nyhet | Leave a comment