Kategorier
nyhet

God jul och gott nytt år önskar SPIF Judo!

Hej kära SPIF:are

Jag och styrelsen för SPIF Judoklubb vill önska dig och din familj en god jul och gott nytt år.

Vi har upplevt ett mycket omvälvande år både i klubben men även i samhället med anledning av Covid-19. Jag hoppas du  är frisk och har hälsan. Vi har inte kunnat erbjuda den fantastiska judosporten för alla våra medlemmar under året pga. restriktioner och för att minska smittspridningen inom samhället. Lyckligtvis har våra yngre medlemmar upp till 15 år kunnat träna och utveckla sin judo och hälsa. Jag är glad att många barn och ungdomar tränat och att vi kunnat ha graderingar och avslutning för dem i december.

Vi hoppas alla att kunna starta upp igen 2021 för så många som möjligt. Detta med anledning att klubben fyller 60 år 2021 och vi ser fram emot att kunna fira tillsammans med olika aktiviteter. Samt att våra stjärnor får prestera sin bästa Judo och uppleva deras stora mål OS i Tokyo till sommaren.

Just nu följer vi utvecklingen och anpassar oss till de restriktioner som gäller. Vi återkommer med information via mail och vår hemsida om terminsstart så fort vi får förtydliganden för vad som gäller vår sport och övrig verksamhet i samhället.

Jag hoppas att vi alla får vara friska och välkomnar er hjärtligt till Judon under 2021!

Varma hälsningar,
Marcello Ribeiro Novaes
Ordförande Stockholmspolisens IF Judoklubb